30 år där varje minut räknats


Tack vare ett brett produktsortiment och kunskap samlad genom erfarenhet kan vi erbjuda tjänster av högsta klass. Vi har trettio år i branschen – varje minut har vi med kompetens och engagemang haft ambitionen att ta fram ljud, rikta ljus och erbjuda bilder där kunden känt trygghet och till det bästa dealet.
Inget uppdrag är för litet eller för stort, vi pratar ihop oss sedan skräddarsyr vi lösningen i dialog med dig.
Utmaningar är utvecklande och vi vill tro att inget är för svårt för att ta fram den bästa lösningen – precis  så som du vill ha det. Vi har genom åren arbetat med några av de bästa i branschen och tillsammans med dem kan vi leverera en högklassig produkt på varje arena, scen och i alla miljöer.

Här är lite mer av det vi gör

Ljud, ljus och scen, det är lätt att tro att det är det PA Kompaniet (bara) gör. Vilket vi givetvis gör, typ 365 dagar om året. Därför har vi haft förmånen att jobba med några av Sveriges mest framgångsrika artister, de hetaste livebanden, discjockeyer, trubadurer, konferencierer, stand-up-artister och en hel del andra underhållare, vilket betyder att vi kan rekommendera och förmedla kontakter om Ni önskar.
Vi mäter ljud, installerar hörselslingor, gör styrsystem för ljud, ljus och bild i konferenslokaler och kongresshallar. Vi dokumenterar och syr ihop streaming, har kommunikationsutrustning, LED-skärmar och LCD-projektorer.

Listan kan göras lång, en titt i kalendern visar jobb med konserter, festivaler, konferenser, nattklubbar, bullerbegränsning, teater, revy, musikaler, offentliga lokaler, bröllop, idrottsanläggningar.
– Vi arbetar också med kyrkoinstallationer och utrustning för särskilt utmanande och besvärliga akustiska miljöer, säger Stefan Olsson.